Anar a: Contingut principal »


Meteo
 • Dia
  20/10/2017
  07:11
 • Cota
  1800
 • Temperatura
  6.3ºC 6.2ºC 6.4ºC
  Actual Mínima Màxima
 • Humitat
  91%
 • Baròmetre
  1020.1mb

Notícies

Baqueira Beret a punto para iniciar su viaje de promoción

Baqueira Beret a punto para iniciar su viaje de promoción

A partir del 23 d'octubre des de Baqueira Beret visitarem 19 ciutats espanyoles per presentar les novetats de la temporada 2017/2018.
 
És una magnífica ocasió per tornar a veure els clients que any rere any confien en les nostres instal·lacions per passar uns dies d'esquí i oci.
 
A la nostra presentació podràs guanyar forfets, estades completes, caps de setmana, cursos d'esquí, material Salomon ... tot descobrint totes les novetats i degustant una exquisida selecció de productes de la Val d'Aran.

Novetats per a la temporada 2017/2018

Novetats per a la temporada 2017/2018

Des de Baqueira Beret presentem una estació actualitzada amb novetats destacables com la remodelació integral de la cafeteria Bosc i altres qualitatives com l'ampliació del sistema de producció de neu i la millora de pistes, decisives per a gaudir de la millor experiència.

Aquesta temporada oferim 157 km esquiables! (152 km són de pistes senyalitzades i 5 km d'itineraris fora-pista) en el seu domini repartit entre la Val d'Aran i les Valls d'Àneu. Un ampli domini esquiable de 2.166 Ha. Amb 35 remuntadors i una capacitat total de 60.114 persones / hora. Ademés comptem amb quatre restaurants temàtics a pistes i les àrees de descans i oci de Ruda i Baqueira 1500 donen a l'estació un gran ambient i un alt nivell gastronòmic.

 

Propostes per gaudir de la Val d'Aran aquest estiu

Propostes per gaudir de la Val d'Aran aquest estiu

Lloguer de bicicletes elèctriques, rutes de senderisme des del telecadira del Blanhiblar, gastronomia d'alçada al Winebar by Vinya Pomal del Montarto a més d'esdeveniments esportius i lúdics dissenyats per a tots els públics. Amb aquesta àmplia i variada proposta, emmarcada en paisatges d'alta muntanya,  l'estació  la Val d'Aran ofereixen un estiu inoblidable en què l'únic objectiu és desconnectar de la rutina i viure noves experiències.

Arriba la Festa Major de Baqueira - 5 d'agost

Arriba la Festa Major de Baqueira - 5 d'agost

La Festa Major de Baqueira està pensada per gaudir al màxim de la Val d'Aran, en família i amb el grup d'amics. Entre les principals activitats que es duran a terme el 5 d'agost destaquen tallers, titelles, concerts i jocs, entre altres propostes en què es busca la participació del públic.


Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »