ESTIU A BAQUEIRA

 
AQUEST ESTIU SENT MÉS QUE MAI L'ESPERIT DE BAQUEIRA BERET 
MÉS TELECADIRES QUE MAI 

Una de les grans novetats d'aquest estiu és l'obertura de dos telecadires a les zones de Baqueira i Beret. El TSD El Bosque, situat a Baqueira 1500 i el nou TSD Clòt der Os estrenat la temporada passada d'hivern i ubicat a la zona de Beret, començaran a funcionar a partir del 9 de juliol fins al 4 de setembre. 

L'obertura d'aquestes dues instal·lacions redibuixa una zona àmplia entre Baqueira i Beret on poder gaudir de nous circuits i activitats per als amants de la muntanya, senderistes i ciclistes on cada vegada són més els adeptes a aquest estil de vacances. 

 
MÉS BTT QUE MAI

Gràcies al pla estratègic del Conselh Generau d'Aran perquè la Vall d'Aran es converteixi en una destinació de referència al turisme de la bicicleta i a la col·laboració de l'Ajuntament del Naut Aran en la construcció i ampliació de camins de BTT , aquest estiu es podrà gaudir de 3 noves senders preparades per a ciclistes a l'entorn de l'estació. A aquests camins es podrà accedir mitjançant els remuntadors de Baqueira Beret i es sumaran a la resta d'itineraris que hi ha al territori aranès, superant així els 900 quilòmetres marcats. 

Els nous senders que es troben a l'entorn de l'estació seran perquè tot tipus de públic pugui gaudir de les vistes espectaculars de la zona i també d'emocions en uns descensos divertits tant a l'àrea de Baqueira com a la de Beret. 

Començant pel nucli de Baqueira, s'habilitarà una zona de descens per a principiants molt emocionant, de nivell blau i verd, que començarà a la part superior del TSD El Bosque a 1.800m on es creuarà tot el bosc de la mítica pista Vuelta a casa i dera Cascada arribant fins als peus del mateix telecadira, un total de 300m de desnivell amb un recorregut divertit per a tot tipus de públic.

 L'àrea de Beret també comptarà amb un descens assequible, de nivell verd, que estarà ubicat a la part superior del TSD Clòt der Os. El nou telecadira serà l'encarregat de portar-te fins a l'inici d'aquesta ruta, que comença a la divertida i familiar zona del Fun Park amb una baixada agradable fins arribar al Pla de Beret.

 

MÉS SENDERISME QUE MAI

Els senderistes que visiten l'Estació també podran aprofitar els dos telecadires oberts aquesta temporada d'estiu. Des de Baqueira es podran recórrer diferents rutes que portaran fins a la zona de Beret passant per Orri o de tornada fins a Baqueira 1500. 

Beret destacarà amb una nova ruta circular, aquesta donarà inici a la part més alta del TSD Clòt der Os des d'on es podrà arribar fins els llacs d'aquesta preciosa zona i tornar fins a la part superior del remuntador per reprendre el descens en cadira o caminant fins a arribar a la zona del Pla de Beret. Aquest itinerari és perfecte per fer en família gràcies al seu còmode desnivell i la seva curta distància de només 3 quilòmetres.

 

MÉS RESTAURACIÓ QUE MAI

A l'àmbit de la restauració aquesta temporada d'estiu ve amb alguna sorpresa. Al ja típic Restaurant Pla de Beret que obre les portes tots els estius, amb la seva oferta habitual de menús i gastronomia d'alta muntanya, s'hi unirà, el Bar 1500 situat a la base del TSD El Bosque, animant la zona principal de l'Estació. 

D'altra banda, l'Hotel Montarto obrirà les portes el proper 5 de juliol fins al 5 de setembre i, com a mostra de tornada a la normalitat després de dos anys de pandèmia, s'obrirà l'Spa de l'hotel. La seva obertura també porta alguna novetat i és que aquest estiu, gràcies a l'ampliació de les rutes per a BTT, l'Hotel Montarto es converteix en un hotel completament Bike Friendly. A més, els seus restaurants com són, el Wine Bar by Vinya Pomal, i la Borda Lobató també estaran oberts.

Veure tots els restaurants aquí.

Verano Baqueira
bicileta baqueira
bar baqueira 1500
RUTA 80 - CAMIN DERA AIGUA

DESCARGAR RUTA 

 

RUTA 80B - TORTUGA

DESCARGAR RUTA

 

RUTA 86 - PLA DE BERET

DESCARGAR RUTA

RUTA 80A - DERA CASCADA

DESCARGAR RUTA

 

RUTA 80C - BOSQUE

DESCARGAR RUTA

 
RUTA 87 - CLÒT DER OS

DESCARGAR RUTA

TARIFES I MODALITATS ADULT INFANTIL
DIA PASSEIG 15€ 10€
DIA BICICLETA 28€ 18€
BaqueiraPASS Estiu 150€ 75€

RECARREGAR BaqueiraPASS RECARREGAR BaqueiraTICKET

 

 

  • El forfet de passeig permet realitzar una pujada i una baixada per cada remuntador. 
  • El forfet de bicicleta permet pujades i baixades il·limitades en tots dos remuntadors.
  • La recarrega BaqueiraPASS Estiu és vàilda del 9 de juliol al 4 de setembre. 
  • No està permès pujar animals als telecadires.