BAQUEIRA NEWS

Activa la venda anticipada online del forfet de temporada 2022-2023

BaqueiraPASS 22/23
28.07.22

Els amants de l'hivern i els més previsors ja poden comprar en línia el forfet BaqueiraPASS per a la pròxima temporada 2022-2023, amb una millora del preu de tarifa. A més, també poden reservar unes vacances d'altura a la Vall d'Aran i Valls d’Àneu per a l'hivern i amb avantatges si la gestió es fa a través de l'agència oficial Viajes Baqueira.

Pensar en neu en plena onada de calor té els seus avantatges. Baqueira Beret posa a la venda el BaqueiraPASS de temporada a preus especials. Així la recàrrega del forfet de temporada durant aquest estiu té un preu de 1.050€ pels 1.150€ de tarifa general publicada per a adults. Descomptes equivalents s'apliquen també sobre els BaqueiraPASS destinats al públic juvenil (900€ pels 1.000€ de tarifa) i infantil (630€ pels 700€ de tarifa). Aquesta oferta estarà en vigor durant l'estiu i fins a l'1 de novembre de 2022.

A més, si es realitza la recàrrega de temporada ara, el client podrà utilitzar el seu forfet durant aquest estiu 2022 per a pujar als remuntadors TSD Clòt der Os i TSD Bosque que donen accés a nous camins i circuits BTT.

El pròxim hivern l'Estació presentarà grans novetats per a tots els seus clients; durant l'estiu s'està treballant en noves instal·lacions i serveis que oferiran major qualitat per als esquiadors i snowboarders que visiten Baqueira Beret.

Si les condicions meteorològiques ho permeten s'obrirà el 25 de novembre de 2022 i l'últim dia serà el 10 d'abril de 2023.

 

Avantatges de Viajes Baqueira

Totes les increïbles experiències a Baqueira Beret estan també a un sol clic a partir d'aquest estiu gràcies a la central de viatges en línia www.viajes.baqueira.es. Cada vegada és més fàcil reservar unes vacances a la Vall d'Aran i Valls d’Àneu, destins per a viure un hivern d'aventura i diversió on la qualitat de la neu és la clara protagonista.

Viajes Baqueira disposa del més ampli ventall d'hotels, apartaments i cases al millor preu garantit, la qual cosa permet als usuaris trobar l'oferta que millor s'ajusti a les seves necessitats. Amb tot, a l'hora de triar allotjament el formulari permet una gran personalització de la cerca, la qual cosa assegura un resultat que s'adapta al gust de cada client amb la garantia de Baqueira Beret. Així es pot seleccionar la població, categoria, instal·lacions i fins a característiques de l'allotjament. És possible veure el preu d'allotjament i d’esmorzari o mitja pensió, així com la tarifa per persona, amb l'avantatge que les reserves no exigeixen un nombre mínim de nits.

Totes les persones que reservin el paquet vacacional d'allotjament + forfet a través de l'agència oficial de viatges de Baqueira durant la seva estada tindran accés gratuït al pàrquing del Telecabina. A més, per a major comoditat, rebran de manera expressa gratuïta els forfets i tota la documentació de la reserva a la recepció de l'allotjament. En el cas de ser posseïdor del BaqueiraPASS, veuran sumades els avantatges d'aquest forfet a la seva comanda a través de la central en línia.

Ademés, a través de la central de reserves en línia es pot adquirir tot tipus de serveis, com a lloguer de material d'esquí, snowboard i altres modalitats, tant per a adults com nens, de diferents gammes i preus. El material pot recollir-se en qualsevol dels centres Ski Service a peu de pistes: Nucli Baqueira 1500-Hotel Montarto, Nucli Ruda, Nucli Beret, Nucli Bosque i Nucli Bonaigua. Es pot retornar el material en qualsevol d'ells per a la major comoditat de l'esquiador. Fins i tot es pot llogar una taquilla per a deixar el material a peu de pistes i no carregar-lo fins a l'hotel.

La web permet la possibilitat de reservar classes d'esquí o snowboard, tant a Baqueira com a la zona de Beret. Una altra de les facilitats que brinda és que els parcs infantils Baqueira SnowCAMP també es poden gestionar a través de la central de reserves en línia, per la qual cosa s'eviten cues amb els nens el dia d'arribada a pistes.

Una infinitat d'avantatges que només ofereix Viajes Baqueira, l'agència de viatges oficial de Baqueira Beret.

28.07.22
Activa la venda anticipada online del forfet de temporada 2022-2023
Els amants de l'hivern i els més previsors ja poden comprar en línia el forfet BaqueiraPASS per a la pròxima temporada 2022-2023, amb una millora del preu de tarifa. A més, també poden reservar unes vacances d'altura a la Vall d'Aran i Valls d’Àneu per a l'hivern i amb avantatges si la gestió es fa a través de l'agència oficial Viajes Baqueira.
LLEGIR MÉS
22.06.22
Baqueira Beret aposta pel senderisme i la BTT amb moltes novetats per a aquest estiu
Aquest estiu a Baqueira tindràs més telecadires que mai, més senderisme que mai, més ciclisme que mai i més restaurants que mai…En definitiva, aquest estiu, oferim més #EspirituBaqueira que mai.
LLEGIR MÉS
28.04.22
L'homenatge a Pau Donés a la Val d'Aran, “La Vall Grita”, ja supera els 500 inscrits
Son más de 500 las personas que ya se han inscrito a El Valle Grita y que participarán en la grabación de este videoclip colectivo que pretende reunir a todas las personas que quieran rendir homenaje a Pau e interpretar uno de sus temas más significativos: Grita, rodeados del paisaje único que ofrece el Pla de Beret.
LLEGIR MÉS
28.04.22
Baqueira Beret tanca la millor temporada de la seva història
El dilluns 18 d'abril l'estació d'esquí de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu va posar punt final a l'hivern 2021-2022. Una temporada, que va començar el dissabte 27 de novembre, i que serà recordada per les positives xifres que s'han registrat amb més d'1 milió (1.033.453)* de dies d'esquí i 143 jornades en funcionament.
LLEGIR MÉS
28.04.22
Setmana Santa amb tot el domini esquiable obert a Baqueira Beret
L'Estació estarà oberta fins al dilluns 18 d'abril amb les seves quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver disponibles de cara a Setmana Santa amb una extensió de fins a 162 km de pistes.
LLEGIR MÉS
27.04.22
On estaran millor els teus esquís?
Aquest estiu, el teu esquís o taula es queden a Baqueira. Després d'una gran temporada el teu material es mereix una revisió i posada a punt. Aquesta revisió permet als teus esquís o taula seguir en perfectes condicions i així continuar acompanyant-te durant més temps fent el que més t'agrada, lliscar-te per les pistes de Baqueira Beret.
LLEGIR MÉS
27.04.22
Cap de setmana amb molt de ritme i activitat
Amb la pràctica totalitat de l'Estació oberta, una meteorologia estable i bones condicions de neu primavera, el cap de setmana passat es va viure un gran cap de setmana de molta activitat per a tots els públics i més música que mai a Baqueira Beret.
LLEGIR MÉS
27.04.22
Baqueira Beret mantindrà les quatre àrees obertes fins al 18 d'abril
La estación de la Val d’Aran y Valls d’Àneu ofrecerá las cuatro áreas de Baqueira, Beret, Bonaigua y Baciver abiertas hasta el día previsto de cierre de la estación el 18 de abril, siempre que las condiciones meteorológicas y de nieve lo permitan. Esto significará gran parte de los kilómetros esquiables abiertos y los principales servicios de restauración y otros equipamientos funcionando con toda normalidad.
LLEGIR MÉS
27.04.22
Arriba la VII BBB Ski & Snowboard Race Experience de Baqueira Beret
La BBB Race, organizada por Baqueira Beret y con la colaboración de ÈM ARAN Sports Foundation, es una divertida prueba individual open para esquiadores y snowboarders a partir de 6 años en la que se mezclan tres modalidades: slalom gigante, boardercross y freeride repartidos entre las cuatro áreas de la Estación: Baqueira, Beret, Bonaigua y Baciver.
LLEGIR MÉS