BAQUEIRA NEWS

Obrim Baqueira Beret!

BAqueira
24.11.22
L'estació de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada en la data prevista de obertura dissabte que ve 26 de novembre obrint parcialment les zones de Baqueira i Bonaigua.

Gràcies a les nevades d'aquests últims dies, que han acumulat fins a 30 i 40 cm, i les baixes temperatures que han permès la producció de neu, es posarà en marxa l'àrea de Baqueira i la connexió amb Bonaigua amb un total de 29 pistes i 12 remuntadors oberts que donaran accés a 36 km esquiables.

La nova temporada 2022-2023 s'inaugurarà el dissabte 26 de novembre. Els remuntadors oberts per a l'estrena a la zona de Baqueira seran el TC Baqueira, TSD Bosque, TSD Pla de Baqueira, TSD Cabana, TSD Jorge Jordana, TS Esquirós, TQ Rabadá i les cintes Carreretes 1 i 2, Infantil i Bosque. I a la zona de Bonaigua, TSD Bonaigua i TS Argulls.

El preu de dia del forfet serà especial amb un cost de 38€ el d’adult i 25€ l’infantil, fins el dia 3 de desembre que passarà a tenir la tarifa general.

A partir de la propera setmana està previst obrir la resta de sectors del domini esquiable si es confirmen les previsions de neu i si les condicions ho permeten.

En cuanto a restauración la Estación ofrecerá la cafetería Bosque, Bar 1500, Moët Winter Lounge y el Refugi San Miguel en Bonaigua. En el núcleo de Baqueira 1.500 Wine Bar Viña Pomal y Piano Bar en el Hotel Montarto también estarán abiertos.

Los servicios de alquiler, reparación, guardaesquís y venta de material también estarán disponibles en Ski Service 1.500, Taquillas Bosque, Baqueira Store Ruda y Ski Service Bonaigua.

Quant a restauració l'Estació oferirà la cafeteria Bosque, Bar 1500, Moët Winter Lounge i el Refugi San Miguel a Bonaigua. Al nucli de Baqueira Wine Bar Viña Pomal i Piano Bar a l’Hotel Montarto també estaran oberts. 

A partir d'avui mateix, ja es poden recarregar els suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET de manera online, ja sigui tenint el suport o comprant per anticipat els dies d'esquí i posteriorment vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan es disposi d'ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d'informació de l'Estació, així com en hotels de les dues Valls (Vall d'Aran i Valls d’Àneu) i altres punts col·laboradors.

L'agència de Viatges Baqueira ofereix per a aquest inici de temporada disponibilitat d'allotjament i la millor experiència amb la qualitat i garantia de Baqueira Beret per a tots aquells aficionats a l'esquí i snowboard que no es vulguin perdre els primers girs de la temporada.

Tota l'actualitat es podrà seguir a través de la nova pàgina web de l'Estació, l'aplicació mòbil i en xarxes socials.

01.12.22
GUANYADORS VIATGE PROMOCIÓ 22/23
Descobreix els afortunats guanyadors dels diferents premis sortejats durant el viatge de promoció 2022-2023 de Baqueira Beret:
LLEGIR MÉS
01.12.22
Baqueira ÉS tot obert ÉS Pont de Desembre
L'Estació de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu preveu preveu obrir pràcticament la totalitat del seu domini esquiable. Les nevades dels darrers dies i la contínua producció de neu dies han deixat les millors condicions de neu permetent oferir aquest pont de desembre, si la meteorologia ho permet, 150 km de pistes i els 36 remuntadors dels quals disposa l'Estació.
LLEGIR MÉS
24.11.22
Obrim Baqueira Beret!
L'estació de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu inaugurarà la temporada en la data prevista de obertura dissabte que ve 26 de novembre obrint parcialment les zones de Baqueira i Bonaigua.
LLEGIR MÉS
24.10.22
Baqueira ÉS Viatge de promoció, vens?
Baqueira Beret és esquí és neu és emocions fortes és novetats és amics és passar-ho bé és sortejos és cursos d'esquí és estades completes és material Salomon per a tu és la nova temporada és Baqueira Beret. No t'ho perdis!
LLEGIR MÉS
19.10.22
Nou remuntador, noves pistes, competicions internacionals i molt més en la nova temporada 2022-2023
Baqueira Beret ve trepitjant fort per a oferir una gran temporada d’hivern. L’Estació arrencarà la temporada 22/23 amb nou remuntador, noves i millorades pistes, serveis actualitzats, competicions internacionals entre altres actualitzacions per a oferir una gran experiència a tots els esquiadors i snowboarders que s’acostin aquest hivern a les pistes de la Val d’Aran i Valls d’Àneu.
LLEGIR MÉS
05.10.22
El millor esquí fora-pista mundial torna a Baqueira Beret amb el Freeride World Tour
L’esperada segona edició d’aquest esdeveniment a l’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu es disputarà durant el cap de setmana del 28 de gener al 2 de febrer de 2023 L’estrena d’aquesta parada del circuit FWT al 2022 va deixar un espectacle majúscul amb un públic entregat a la base del Baciver i podis per a dos espanyols: Núria Castán (snowboard) i Abel Moga (esquí)
LLEGIR MÉS
04.10.22
Tardor és BaqueiraPASS
Tardor és sinònim de bellesa a la Val d'Aran, canvis de colors, temperatures fredes, primeres neus i el més important: s'apropa l'esperat hivern 2022-2023.
LLEGIR MÉS
22.08.22
Segueix l'estiu més que mai a Baqueira Beret
Encara queda estiu per a gaudir a Baqueira Beret! Fins al 4 de setembre podràs gaudir de l'Estació amb totes les activitats que oferim.
LLEGIR MÉS
28.07.22
Activa la venda anticipada online del forfet de temporada 2022-2023
Els amants de l'hivern i els més previsors ja poden comprar en línia el forfet BaqueiraPASS per a la pròxima temporada 2022-2023, amb una millora del preu de tarifa. A més, també poden reservar unes vacances d'altura a la Vall d'Aran i Valls d’Àneu per a l'hivern i amb avantatges si la gestió es fa a través de l'agència oficial Viajes Baqueira.
LLEGIR MÉS