BAQUEIRA NEWS

Segueix l'estiu més que mai a Baqueira Beret

Verano Bici
22.08.22

Encara queda estiu per a gaudir a Baqueira Beret!

Fins al 4 de setembre podràs gaudir de l'estiu a l'Estació amb totes les activitats que oferim.

 

Rutes BTT

Escolleix una de les 8 rutes que et proposem per al descens en bicicleta entre la zona de Beret i Baqueira o gaudir de la zona Flow Trail Baqueira nova d'aquest any, consúlta-les aquí 

-Puja la teva bicicleta còmodament en una dels nostres telecadires disponibles: TSD Clòt der os i TSD Bosque (de 10 a 18h)

Bici Telesilla Beret

 

-Utilitza el punt de neteja i manteniment a Baqueira 1500 oferit per el Conselh Generau d'Aran.

 

Punto de limpieza

 

-Segueix les normes i consells de seguretat que trobaràs pels diferents circuits de l'Estació.

 

Consejos/Normas

 

Rutes Senderisme

Si prefereixes caminar per la muntanya, també pots gaudir del senderisme a l'estiu a la zona de Baqueira Beret trobaràs 4 rutes amb diferents distàncies i desnivells.

Senderismo Beret

 

Moltes activitats t'esperen a la Val d'Aran aquest estiu.

Ademés de bona gastronomia al territori: consúlta-la a la nostra revista d'estiu, amb els millors restaurants de la Vall d'Aran.

 

Vine i gaudeix de l'essència de la Val d'Aran i de tot el que et proposem des de Baqueira Beret!

22.08.22
Segueix l'estiu més que mai a Baqueira Beret
Encara queda estiu per a gaudir a Baqueira Beret! Fins al 4 de setembre podràs gaudir de l'Estació amb totes les activitats que oferim.
LLEGIR MÉS
28.07.22
Activa la venda anticipada online del forfet de temporada 2022-2023
Els amants de l'hivern i els més previsors ja poden comprar en línia el forfet BaqueiraPASS per a la pròxima temporada 2022-2023, amb una millora del preu de tarifa. A més, també poden reservar unes vacances d'altura a la Vall d'Aran i Valls d’Àneu per a l'hivern i amb avantatges si la gestió es fa a través de l'agència oficial Viajes Baqueira.
LLEGIR MÉS
22.06.22
Baqueira Beret aposta pel senderisme i la BTT amb moltes novetats per a aquest estiu
Aquest estiu a Baqueira tindràs més telecadires que mai, més senderisme que mai, més ciclisme que mai i més restaurants que mai…En definitiva, aquest estiu, oferim més #EspirituBaqueira que mai.
LLEGIR MÉS
28.04.22
L'homenatge a Pau Donés a la Val d'Aran, “La Vall Grita”, ja supera els 500 inscrits
Son más de 500 las personas que ya se han inscrito a El Valle Grita y que participarán en la grabación de este videoclip colectivo que pretende reunir a todas las personas que quieran rendir homenaje a Pau e interpretar uno de sus temas más significativos: Grita, rodeados del paisaje único que ofrece el Pla de Beret.
LLEGIR MÉS
28.04.22
Baqueira Beret tanca la millor temporada de la seva història
El dilluns 18 d'abril l'estació d'esquí de la Vall d'Aran i Valls d’Àneu va posar punt final a l'hivern 2021-2022. Una temporada, que va començar el dissabte 27 de novembre, i que serà recordada per les positives xifres que s'han registrat amb més d'1 milió (1.033.453)* de dies d'esquí i 143 jornades en funcionament.
LLEGIR MÉS
28.04.22
Setmana Santa amb tot el domini esquiable obert a Baqueira Beret
L'Estació estarà oberta fins al dilluns 18 d'abril amb les seves quatre àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver disponibles de cara a Setmana Santa amb una extensió de fins a 162 km de pistes.
LLEGIR MÉS
27.04.22
On estaran millor els teus esquís?
Aquest estiu, el teu esquís o taula es queden a Baqueira. Després d'una gran temporada el teu material es mereix una revisió i posada a punt. Aquesta revisió permet als teus esquís o taula seguir en perfectes condicions i així continuar acompanyant-te durant més temps fent el que més t'agrada, lliscar-te per les pistes de Baqueira Beret.
LLEGIR MÉS
27.04.22
Cap de setmana amb molt de ritme i activitat
Amb la pràctica totalitat de l'Estació oberta, una meteorologia estable i bones condicions de neu primavera, el cap de setmana passat es va viure un gran cap de setmana de molta activitat per a tots els públics i més música que mai a Baqueira Beret.
LLEGIR MÉS
27.04.22
Baqueira Beret mantindrà les quatre àrees obertes fins al 18 d'abril
La estación de la Val d’Aran y Valls d’Àneu ofrecerá las cuatro áreas de Baqueira, Beret, Bonaigua y Baciver abiertas hasta el día previsto de cierre de la estación el 18 de abril, siempre que las condiciones meteorológicas y de nieve lo permitan. Esto significará gran parte de los kilómetros esquiables abiertos y los principales servicios de restauración y otros equipamientos funcionando con toda normalidad.
LLEGIR MÉS