BAQUEIRA SNOWCAMP

Parcs Infantils de Baqueira Beret
 
PREGUNTES FREQÜENTS

Els SnowCAMPS, els parcs infantils de neu de Baqueira Beret, són espais destinats a l'atenció i l'entreteniment col·lectiu dels més petits. Estan adaptats a les diferents edats i etapes de creixement, amb activitats diverses per fer en grup, fet que fa que la seva estada a Baqueira Beret sigui una experiència ben especial.

Sobretot, són espais d'oci. No són escoles d'esquí ni persegueixen objectius curriculars, tot i que permeten que els més menuts es puguin iniciar de manera natural i divertida en el món de la neu, juntament amb altres infants de la seva edat, respectant en tot moment el seu ritme i benestar.

Pot fer la seva reserva a través de l'enllaç següent i així es beneficiarà dels nostres preus exclusius en línia. Recomanem que faci la seva reserva amb un mínim de 3 dies d'anticipació, ja que disposem de places limitades. 

És important que consulti amb anticipació la disponibilitat sobretot per reservar estades a l'SnowCAMP Bonaigua. Pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic baqueirasnowcamp@baqueira.es.

Sí, els nostres snowcamps estan adaptats a les necessitats que marca l'edat dels menors. 

Li recordem les edats d'admissió:

 • Baby SnowCAMP 1500 (Nucli 1500, al costat de Borda Llobató): de 6 mesos a 3 anys. 
 • SnowCAMP Baqueira 1800, SnowCAMP Beret i SnowCAMP Bonaigua: de 3 a 6 anys.

Recordi que si fa una reserva en un snowcamp que no admet a infants de l'edat del menor, la reserva es cancel·larà. 

Exemple: el meu fill té 2,5 anys i faig una reserva per a Snowcamp Baqueira 1800 sense consulta prèvia. Pel fet que aquest parc té una edat d'admissió de 3 a 6 anys, la seva reserva es cancel·larà.

No inclou l’àpat, però sí que inclou un piscolabis lleuger en forma de bevible de fruites, fruita, galetes, suc de fruites o similar. Si vol que el seu fill/a mengi durant la seva estada al parc infantil, el cost del menjar que ha d'adquirir és de 12 €/menú/dia. En cas que tingui alguna necessitat especial, al·lèrgia, intolerància o similar, contacti amb nosaltres abans de fer la seva reserva per verificar si podem oferir el servei adequadament.

No inclou mudes de roba ni material d'esquí per a les classes que es facin a l'exterior de les nostres instal·lacions. 

No inclou bolquers o elements d'higiene infantil (crema bolquer, crema solar...).

Sí, és imprescindible. Recordi que els nostres clients són menors d'edat, per la qual cosa, tant a l'hora de lliurar el menor com a l'hora de recollir-lo, és imprescindible presentar el DNI, passaport o carnet de conduir de la persona indicada en la reserva.

Recordi que si la persona titular de la reserva no és qui recull o entrega el menor, serà responsable de comunicar al personal de l'snowcamp qui recollirà/lliurarà el menor, ja que altrament ni el lliurarem ni el recollirem. 

Sí, és imprescindible que avisi amb antelació l'snowcamp on farà la seva estada. De la mateixa manera, haurà de comunicar el nom del monitor o de l'escola d'esquí/surf de neu que recollirà o lliurarà el menor; altrament, no el lliurarem ni el recollirem.

Sí, sempre que quedin places disponibles. Tanmateix, li recomanem que faci la seva reserva amb antelació, atès que les places de què disposen els snowcamps-parcs infantils de neu són limitades. 
És important que consulti amb anticipació la disponibilitat sobretot per reservar estades a l'SnowCAMP Bonaigua. Pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic baqueirasnowcamp@baqueira.es.

Sí, a més d'emplenar els camps requerits per a la mateixa reserva, s'ha d'omplir el document «autorització de drets d'imatge», bé sigui per acceptar-lo o per denegar-lo. 

De la mateixa manera, en cas que el seu fill/a tingui alguna patologia, al·lèrgia o necessitat especial, ha d'emplenar un document referent a això. Recordi que sempre ha de consultar amb Baqueira SnowCAMP, i amb caràcter previ a fer la reserva, la idoneïtat del nostre equip per cobrir de manera adequada la necessitat especial del seu fill/a, ja que altrament la reserva pot ser cancel·lada.

Ha de tenir en compte que el nostre equip no és personal sanitari, ni està format per atendre determinades necessitats especials, i que l'atenció que oferim és col·lectiva, no pas individual.

Únicament s'ha d'adquirir forfet per al parc infantil d'SnowCAMP Baqueira 1800, al qual s'accedeix amb el Telecabina Baqueira o Telecadira El Bosque. Tingui en compte que haurà d'adquirir forfet tant per al menor com per a l'adult que l'acompanyi. Pot consultar els tipus i les tarifes de forfets (BaqueiraPASS o BaqueiraTICKET) a l'enllaç següent.

Els altres SnowCamps: Baby SnowCamp 1500, SnowCamp Beret i SowCamp Bonaigua tenen accés a peu des dels aparcaments.

A Baby SnowCAMP 1500, les activitats estan adaptades a la curta edat dels infants. S'hi fan tallers i jocs simbòlics o lliures a l'interior i, si les condicions meteorològiques ho permeten, també es fan jocs al jardí exterior, d'ús exclusiu per als nostres petits.

Als SnowCAMP Baqueira 1800 i SnowCAMP Beret es fan jocs, activitats d'interior (treballs manuals, ioga, jocs dirigits...) i d'exterior (iniciació a l'esquí, rotondo, joc dirigit o lliure, cabanyes...), ja que disposen d'una zona exterior tancada.

Recordi que les activitats que es fan durant cada jornada depenen de les condicions meteorològiques, organització, seguretat i benestar del menor, etc.

Pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic baqueirasnowcamp@baqueira.es. Indiqui'ns quins dubtes té i un telèfon mòbil de contacte.

Els cursets comencen a les 09:45 h i s'acaben a les 12:45 h, raó per la qual els menors han d'arribar al parc infantil abans de les 09:30 h, perquè els monitors d'Era Escola els puguin recollir i començar el curs a l'hora estipulada.

Els cursos estan destinats a infants d'entre 4 i 6 anys. Per a altres edats, li preguem que ho consulti amb nosaltres abans de fer la reserva; en cas contrari, la reserva no seria vàlida i es cancel·laria.

Depenent de l'SnowCAMP, els cursets es fan a les zones de debutants de Baqueira o de Beret.

Les classes que es fan són grupals. Era Escola valora el nivell del grup per adaptar les classes.

Esquís, botes, casc, guants/manyoples, ulleres de pantalla i protecció solar, a més de la roba adequada per a la pràctica de l'esport. Baqueira SnowCAMP no facilita material d'esquí per a ús fora de les nostres instal·lacions. 

Pot llogar el material necessari a l'Ski Service Baqueira Beret. Consulti’n aquí les opcions.

Roba adequada per a l'entorn en què ens trobem. 

 • Motxilla o bossa amb les pertinences següents IDENTIFICADES (Baqueira Snowcamp-Baqueira Beret no es fa responsable de les pèrdues de material als snowcamps): 
  • Una muda de roba o diverses. 
  • Guants/manyoples.
  • Protector solar. Recordi la importància d'aplicar el protector solar abans d'anar a l'snowcamp. 
  • Ulleres de sol o de pantalla. 
  • Bolquers, tovalloletes i crema, en cas que el seu fill/a ho necessiti.
  • Botes per a exterior. A l'interior van amb els seus mitjons perquè el terra no s'humitegi.
  • Roba interior tèrmica (samarreta, pantalons i mitjons).
  • Jaqueta i pantalons o granota d'esquí.
  • Guants o manyoples. 
  • Botes descansos. 
 • Es recomana que no vinguin amb objectes personals, joguines, mantetes o dudús, llevat que els ajudi durant la seva estada. 

No verifiquem el material (equipament, roba, objectes personals...) que porta el menor, raó per la qual no ens fem responsables de l'extraviament d'aquest material o de la seva reposició. Per això, li suggerim que valori quin material porta el seu fill/a als parcs infantils de neu.

Sí, se'ls facilitarà un espai (armariet) per deixar les pertinences del menor durant tota la seva estada. Als Snowcamp Baqueira 1800 i Snowcamp Beret els armariets es troben a la zona d'accés de pares o tutors, raó per la qual preguem respecte per les pertinences dels altres clients i també tenir molta cura a l'hora de desar el material a l'armariet assignat. 

Baqueira SnowCAMP (Baqueira Beret) no es fa responsable de les pertinences perdudes o oblidades, raó per la qual no reposarem cap peça o equipament que respongui a aquestes característiques.

Notifiqui-ho a la recepció de l'snowcamp o enviï un correu electrònic a baqueirasnowcamp@baqueira.es. En cas que el trobem, contactarem amb vostè. 

Baqueira SnowCAMP i Baqueira Beret SA no es fan responsables de la pèrdua de cap material o roba del menor. Per això, l'organització no reposarà cap material o peça per aquests conceptes. 

Valori quin material porta el seu fill/a als parcs infantils de neu.

Sí, s'ha d'adquirir el nombre d'àpats de manera complementària a l'adquisició de l'estada. L'àpat no està inclòs en el preu de l'estada o del curset + estada.

Consulti la viabilitat de l'estada del menor amb nosaltres de manera prèvia a la realització de la seva reserva. Enviï'ns un correu electrònic a baqueirasnowcamp@baqueira.es.

Els àpats se serveixen dins de l'horari del torn contractat:

 • Torn de matí: 12.00-12.30 h
 • Torn dia complet: 12.30-13.00 h
 • Torn de tarda: 13.00-13.30 h

Aquests horaris poden patir modificacions.

Adaptats a l'edat dels menors, sense oblidar-nos que ells també estan de vacances. Tenim dos menús diferenciats:

 • Semisòlids: potets, purés, etc. Només s'ofereix al Baby SnowCAMP 1500.
 • Sòlid: brous o sopes, arròs, pasta, peix, pit de pollastre, patates, fruita i iogurt. 

Així mateix, al Baby SnowcAMP 1500 oferim la possibilitat de dur el menjar de casa contractant el «servei menjar de casa». 

Per a més informació, pot preguntar al nostre equip de recepció el menú dels dies d'estada del seu fill/a.

Sí, tant al matí com a la tarda, se'ls ofereix un snack (bevible de fruita/verdura, fruites, galetes...). De la mateixa manera, els menors sempre tenen aigua a la seva disposició.

Pot consultar les nostres condicions generals de servei fent clic aquí.

Pot consultar la nostra política de cancel·lació fent clic aquí.

Si la cancel·lació es notifica amb més de 3 dies d'antelació respecte del dia de començament de la seva reserva: sense costos. 

Si la cancel·lació es notifica de 3 a 2 dies d'antelació respecte del dia de començament de la seva reserva: penalització del 20% del preu final de la seva reserva. 

Si la cancel·lació es notifica el dia d'entrada o amb 1 dia d'antelació respecte del dia de començament de la seva estada:  penalització del 100% de l'import total pagat.

Per a les cancel·lacions un cop començada l'estada, no es retornarà cap quantitat.

Sí, en tenim de temporada alta i temporada baixa. Així mateix, Baby SnowCAMP 1500 té tarifes diferenciades a la resta de parcs infantils de neu.

Temporada alta: 

 • 26/12/22 al 08/01/23.
 • 11/02/23 al 26/02/23.

Temporada baixa: 

 • 27/11/22 al 25/12/22.
 • 09/01/23 al 10/02/23.
 • 27/02/23 al 10/04/23.

No, Baby Snowcamp 1500 té tarifes diferenciades a la resta dels tres parcs infantils de l'Estació (SnowCAMP Baqueira 1800, SnowCAMP Beret i SnowCAMP Bonaigua).

Recordi estar atent a les nostres promocions!

Els nostres parcs infantils estan adaptats a les edats dels menors als quals estan destinats, tant pel que fa a les instal·lacions com a les activitats, mobiliari, personal, etc. Per això, les edats d'admissió són les següents:

 • Baby SnowCAMP 1500: de 6 mesos a 3 anys. 
 • SnowCAMP 1800 Baqueira, SnowCAMP Beret i SnowCAMP Bonaigua: de 3 a 6 anys. 

Asseguri's de fer la reserva del seu fill/a d'acord amb aquests paràmetres, ja que altrament la seva reserva serà cancel·lada.

Les activitats de familiarització o iniciació a l'esquí (cinta transportadora, rotondo, catifes...) no són de realització obligatòria, ja que dependrà de l'organització, de la meteorologia del moment i de la decisió del menor (perquè per a nosaltres és molt important que els infants gaudeixin i es diverteixin amb l'esquí). Recordi que som un parc infantil i no pas una escola d'esquí.

Baqueira SnowCAMP facilita el material d'esquí (botes, casc i esquís) per a les activitats desenvolupades als SnowCAMPS. Recordi portar roba adequada, ulleres de pantalla, guants i crema solar.

IMPORTANT: per a la realització de cursos a l'exterior del SnowCAMP, contractats amb nosaltres o amb qualsevol altra escola, han de portar el seu propi equipament (també botes, casc i esquís). Si vol, pot consultar el lloguer de material a l'Ski Service Baqueira Beret.

No verifiquem el material (equipament, roba, objectes personals...) que porta el menor, raó per la qual NO ens fem responsables de l'extraviament d'aquest material o de la seva reposició. Per això, li suggerim que valori quin material porta el seu fill/a als parcs infantils de neu.

Baby SnowCAMP 1500: 

 • Torn complet: 08.30-16.45 h
 • Torn matí: 08.30-14.00 h
 • Torn tarda: 13.:00-16.45 h

Baqueira SnowCAMP 1800 i SnowCAMP Beret:

 • Torn complet: 9.00-16.30 h
 • Torn matí: 09.00-14.00 h
 • Torn tarda: 9.00-16.30 h

SnowCAMP Bonaigua: obert tots els caps de setmana, de 9 a 16.30 h. Consulti amb nosaltres la disponibilitat per a altres dies de la setmana, a través del correu electrònic: baqueirasnowcamp@baqueira.es.

Es prega la màxima puntualitat en la recollida dels menors. 

El temps extra, més enllà de l'horari contractat, tindrà un cost addicional de 20 euros per cada 15 minuts o fracció, que s'haurà d'abonar al mateix parc en recollir el menor.

No, el menor pot entrar en qualsevol moment dins de l'horari contractat. Igualment, tingui en compte que les hores que no gaudeixi del torn contractat no seran reemborsades ni s'allargarà l'estada del menor pel temps de retard.

Exemple: contractat el servei de matí (de 8.30/9 a 14 hores, segons l'snowcamp), i encara que el nostre servei d'estada comenci a les 8.30-9 h, vostè pot venir, segons li convingui, quan vulgui dins d'aquest horari.

No, es prega la màxima puntualitat en la recollida dels menors. 

El temps extra, més enllà de l'horari contractat, tindrà un cost addicional de 20 euros per cada 15 minuts o fracció, que s'haurà d'abonar al mateix parc en recollir el menor.