ZONES ESPECIALS

L'Snowpark d'Era Marmòta és la zona més freestylera de tota l'Estació. Comptem amb un parc segur i atractiu, adequat per a tots els nivells. Aquest compta amb tres línies de salts de dificultats: verd, blau i vermell.

La instal·lació utilitza mòduls naturals i artificials que varien durant la temporada, cal destacar que cada línia compta tant amb salts, calaixos i raïls de cada color perquè els esquiadors i snowboarders puguin aconseguir una bona progressió i millora dins un circuit divertit apte per a tots els nivells. A més, totes les línies compten amb senyalització per oferir la màxima seguretat a tots els usuaris.

La temporada 21/22, com a novetat, es van afegir diversos raïls seguint la línia de salts vermells obtenint uns descensos adaptats a les competicions de slopestyle.

L'SnowPark és a la pista Marmòtes. S'hi pot accedir pel TQ Fernández-Ochoa, pel TSD Dera Reina o pel TSD Jesús Serra, a més està situat a una zona estratègica per garantir les màximes hores de llum al park i mantenir les condicions òptimes de la neu per a la realització d'aquesta modalitat d'esport.