Anar a: Contingut principal »


Meteo 21/01/2017, 11:37
 • Dia
  21/01/2017
  11:37
 • El temps
  -5 oC Sol
 • La neu
  min 140 cm
  max 180 cm
 • KM Pistes
  145/151
 • Remuntadors
  34/35
 • Allaus
  3/5
 • Webcams

Notícies

21 i 22 de gener: III BBB Ski Race

21 i 22 de gener: III BBB Ski Race

Des de Baqueira Beret us proposem una divertida prova individual open per a esquiadors a partir de 6 anys en la qual es barregen tres modalitats: eslàlom gegant, boardercross i freeride disputats en les tres àrees de l'estació Baqueira, Beret i Bonaigua.

La tercera edició del BBB Ski Race Experience se celebrarà el cap de setmana del 21 i 22 de gener a la zona de Beret (boardercross), a Baqueira (gegant) i en Bonaigua (Freeride). En aquesta prova open, en què es poden apuntar tot tipus d'esquiadors i surfistes de neu, és una bona ocasió per gaudir de la competició amb els amics i família.

Una forta nevada a Baqueira Beret com a preludi del World Snow Day

Una forta nevada a Baqueira Beret com a preludi del World Snow Day

Els 35 cm de neu nova i la nevada actual és l'escenari dels preparatius del World Snow Day o Dia Mundial de la Neu a l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu. Proposem per al cap de setmana del 14 i 15 tota mena d'activitats d'oci a més d'ofertes especials perquè els debutants i els seus acompanyants descobreixin el plaer de l'esquí.

El diumenge 15 de gener se celebra oficialment el Dia Mundial de la Neu encara estendrem els avantatges d'aquesta promoció als caps de setmana del 14-15 i 21-22 de gener. Aquest esdeveniment, patrocinat per la Federació Internacional d'Esquí (FIS) des del 2007, neix amb l'objectiu de difondre els esports d'hivern a tot el planeta i acostar la neu als nens i les seves famílies.

Baqueira Beret acollirà el II Trofeo AC-Hotels CAEI Másters

Baqueira Beret acollirà el II Trofeo AC-Hotels CAEI Másters

La primera cursa de la Copa d'Espanya Màsters (esquiadors de més de 30 anys) destinada tant a corredors amb llicència federativa com els de categoria Open es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de gener a l'Stadium de Beret.

Molts dels esquiadors que s'inscriuen en carreres de màsters són ex-corredors però també esquiadors de turisme que s'han vist seduïts o volen provar la competició. No obstant, el que més anima aquests esportistes és el gran ambient que es viu en aquests esdeveniments, tant la companyonia com la festa que s'organitza.

 

Dissabte 14 de gener: Programa especial del Dia Mundial de la Neu

Dissabte 14 de gener: Programa especial del Dia Mundial de la Neu

Amb motiu de la celebració del World Snow Day, Dia Mundial de la Neu, Baqueira Beret organitza ACTIVITATS ESPECIALS, tant per a esquiadors experts, com per a debutants, i també per als nens que vulguin descobrir aquest esport i l'impressionant bellesa de l'entorn en el que es practica.

El World Snow Day és el Dia Mundial de la Neu, una jornada promoguda per la FIS, Federació Internacional d'Esquí, i forma part de la campanya iniciada l'any 2007 amb l'objectiu d'apropar la neu als nens i a les families.

A continuació Programa especial:

A Ski Service renovem oferta i ampliem horaris

A Ski Service renovem oferta i ampliem horaris

A los 6 puntos de alquiler y venta para la temporada 16-17 se suma una tienda especializada en producto de la marca Head situada en las galerías de Ruda. Además, los servicios en Baqueira Store amplían horarios y abrirán de 8:30 a 20.30 ininterrumpidamente.

¿Alquilar esquís de alta gama presencialmente o online y cambiar el modelo cada día? Eso y mucho más permiten los servicios de Ski Service que agrupan los 6 establecimientos de la estación repartidos por todo el dominio esquiable: Baqueira 1500, hotel Montarto, Ruda 1500 y Ruda II, Beret 1850, Bosque 1800 (sólo guardaesquís) y Bonaigua 2072.

 
 

Anar a: Contingut principal » | Principi de pàgina »